стрічка

На Вересновому відкрили відновлений стадіон

09 Вересня 2018, 20:15
929

У Луцьку в мікрорайоні Вересневе відкрили оновлений стадіон.

Жителі мікрорайону Вересневе неодноразово зверталися до міської влади із проханням відновити стадіон, територія якого довгий час була занедбана та поступово перетворювалася у смітник, - повідомили у прес-службі міської ради.

Протягом півтора року тут активно тривали роботи із благоустрою - вивезено сміття, вичищено територію від самосіву, проведено вирівнювання площі та посіяно траву, встановлено огорожу.

Цьогоріч проведено освітлення території, встановлено відеонагляд, змонтовано трибуни та футбольні ворота. Загалом на ці потреби витратили майже 2 мільйони гривень. Окрім жителів Вересневого, тут тренуватимуться юні спортсмени Луцької ДЮСШ №2.

На спортивне свято завітали чиновники, посадовці, спортивні функціонери й чимало місцевих мешканців. Приємно, що нове місце для занять спортом з’явилося тут саме у дні, коли в Україні відзначають День фізичної культури та спорту, а наше місто цими вихідними відзначає свою 933-ю річницю.

Від імені мешканців Вересневого вдячність за новий стадіон висловив депутат Борис Смаль. За його словами, сьогодні на цьому стадіоні відбудеться футбольний матч між ветеранами футбольного клубу “Кристал” (Вересневе) та юними вихованцями відділення футболу Луцької ДЮСШ №2, серед яких багато учнів місцевої школи №16.

Спортивне свято доповнили показові виступи вихованців ДЮСШ №2 та футбольні матчі.






















Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024