стрічка

Делегація Шацької ОТГ відвідала зразкові ЦНАПи Чернігівської і Хмельницької областей

09 Вересня 2018, 18:53
642

Днями 36 представників громад, включно з головами ОТГ та керівниками ЦНАП, відвідали ЦНАПи Кіптівської ОТГ Чернігівської області та Полонської ОТГ Хмельницької області. Навчальні візити проводилися у рамках реалізації Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою».

У зустрічі взяла участь і делегація Шацького району на Шацької ОТГ на чолі з Людмилою Цевух, в.о.Шацького селищного голови.

Учасники візитів дізналися про механізми організації надання у ЦНАП найбільш витребуваних адмінпослуг, принципи організації ЦНАП (як інституційно, так і фізично), ключові інфраструктурні ознаки належного ЦНАП, — інформує потрал «U-LEAD з Європою».

Деякі відгуки учасників:

«Якісні, практичні поради, чітка та доступна інформація. Дуже корисний обмін досвідом з кращими практиками в сфері адмінпослуг».

«Ми отримали багато цікавої інформації,позитивні загальні враження,чудова подача матеріалу, практична користь від візиту».

«Під час візиту отримали знання щодо організації роботи ЦНАП, зокрема в сфері реєстрації місця проживання. Дізнались як розподілені обов’язки між працівниками ЦНАП, організація робочого процесу, співпраця з іншими суб’єктами надання послуг. Вражені високою якістю та стандартами обслуговування громадян у ЦНАП».

Нагадаємо, в Шацьку хочуть побудувати новий Центр надання адміністративних послуг. На даний час у Шацькій селищній раді займаються пошуком земельної ділянки для будівництва на ній приміщення ЦНАПу. 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024