стрічка

Легендарний театр зі Львова виступить у Луцьку

09 Вересня 2018, 07:43
Легендарний театр зі Львова виступить у Луцьку 1098
Легендарний театр зі Львова виступить у Луцьку

Одна із найголовніших мистецьких подій осені у Луцьку — виступ легендарного Львівського театру імені Леся Курбаса — відбудеться на 5-у фестивалі театру за межами театру «Мандрівний вішак», який триватиме з 21 по 30 вересня.

Це буде одна з найновіших робіт театру «Ножі в курях, або Спадок мірошника», за п’єсою культового шотландського драматурга Девіда Гарровера. Цією виставою львів’яни закриють насичений театральний день у культурно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті». На імпровізовану сцену в атмосферному ангарі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» вийде зіркова трійка: Наталія Рибка-Пархоменко, Олег Цьона та Андрій Козак, щоб утворити любовний трикутник, - повідомили організатори фестивалю «Мандрівний вішак». 

Режисер Володимир Кучинський з іншими творцями вистави роздумує над зіткненням світоглядних моделей і систем мислення. Забобонному й апріорі упередженому способові дивитися на речі протиставляється відкритий і гуманний погляд нової людини, сповненої невситимою жагою до постійного пізнавання і відвагою бути самітним відлюдником. 

16+ 

Кількість місць є дуже обмеженою! 

Ціна: 100 грн, квитки вже у продажу: https://mandrivnyivishak.ticketforevent.com/ 

22 вересня, 19:00 (тривалість: 1 год 30 хв) 

Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті», вул. Карбишева, 1

За підтримки Музею Сучасного Українського Мистецтва Корсаків


Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024