Луцький «Земан» за високу якість пива отримав чотири медалі на Міжнародному конкурсі
На Міжнародному ХХІ конкурсі в рамках заходу «Свято пива-2018» луцький «Земан» отримав за високу якість пива одну срібну медаль і три бронзові.
Відзначали кращих фахівців 28 серпня. Про це інформує компанія «Укрпиво», яка виступила ініціатором заходу.
Висловлювали слова вдячності та схвалення спеціалістам та фахівцям підприємств з виробництва пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, питних та мінеральних вод, солоду пивоварного за їх натхненну працю, майстерність та вшанували високими нагородами за підсумками оцінювання Міжнародного конкурсу в рамках «Свято пива-2018».
Луцьке товариство з обмеженою відповідальністю «Земан» нагородили срібною медаллю за високу якість світлого пшеничного нефільтрованого непастеризованого пива «Земан «Пшеничне», а також трьома бронзовими медалями:
- за високу якість світлого пива «Земан Доппельбок»;
- за високу якість світлого пива «Земан Жигулівське»;
- за високу якість світлого пива «Земан Традиційне».
Загалом у заході взяли участь 36 підприємств – 128 зразків, у тому числі:
- пиво – 83,
- безалкогольні напої – 30, з них квас – 8;
- вода питна та мінеральна – 5;
- слабоалкогольні напої – 6;
- солод – 4.
Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінку продукції проводили у 19 номінаціях.
За підсумками оцінювання журі зразки отримали:
- за високу якість – 50 золотих, 45 срібних, 10 бронзових медалей;
- за найкращий дизайн зовнішнього оформлення продукції – 5 кубків;
- за вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі України – 1 кубок;
- за найвищу якість продукції – 23 гран-прі;
- за найбільший приріст випуску пива, безалкогольних напоїв, солоду пивоварного стабільної якості у 2017 році – 3 Бурштинові зірки.
Підприємства-виробники тепер мають право наносити на етикетку зображення отриманих нагород.
Членами журі ХХІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного в рамках Всеукраїнської акції «Свято пива – 2018» були:
- Мілош Грабак, директор пивоварного заводу в м. Кутна Гора, директор консультаційної компанії з пивоваріння «Богемія Бревінг Центр» (Чеська Республіка), сертифікований дегустатор;
- Надія Онеску, начальник відділу контролю якості С.П. «Ефес Vitanta Молдова Brevery» А.О. (м. Кишинів, Республіка Молдова); міжнародний сертифікований дегустатор (сертифікат видано англійською компанією «Флаворі Актів»;
- Віталій Соловйов, головний спеціаліст групи виноробної та пиво-безалкогольної галузі відділу технології алкогольної і безалкогольної продукції Республіканського унітарного підприємства «Науково-практичний центр Національної академії наук Білорусі з продовольства» (м. Мінськ, Республіка Білорусь);
- Анатолій Куц, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Національного університету харчових технологій, к. т. н. (м. Київ, Україна).
- Раїса Бєлошицька, головний технолог – начальник виробничо-технологічного відділу ПрАТ «Укрпиво» (м. Київ, Україна).