стрічка

На річницю пам'яті Вячеслава Хурсенка підготували до друку книгу

08 Вересня 2018, 08:00
В'ячеслав Хурсенко 1700
В'ячеслав Хурсенко

Волиняни бережуть світлу пам’ять про відомого українського співака і композитора, нашого земляка Вячеслава Хурсенка.

У минулому році започаткували осінній фестиваль пісень В'ячеслава Хурсенка, який відбувся 17 вересня у Луцьку та стане традиційним.

На фестивалі дружина В'ячеслава Хурсенка Ольга поділилася своєю мрією видати збірку віршів В'ячеслава. Цю ідею підтримав голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і організатор фестивалю Дмитро Глазунов. Втілювати ідею взялися у рамках проекту «Честь маю». Під час фестивалю Дмитро Глазунов нагородив В'ячеслава Хурсенка (посмертно) премією ім. Бориса Клімчука. ЇЇ отримала пані Ольга. Саме ця премія стала першим внеском в створення книги.

«На даний час робота над книгою завершена і вона підготовлена до друку. Найближчим часом відбудеться її презентація. Привідкриваючи завісу зазначу, що книга має назву «Соколята» і над нею працювала команда фонду та видавництва «Надстир'я». Звичайно, за активної підтримки сім'ї Вячеслав Хурсенка, зокрема дружини Ольги та дочки Марії, без допомоги та особистої участі яких не було б ні книги ні фестивалю, за що їм особлива подяка від усіх шанувальників творчості Вячеслава Хурсенка», - повідомив голова БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Довідково 

В'ячеслава Хурсенка не стало 8 вересня 2009 року

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024