стрічка

У ратнівській гімназії пролунав Перший дзвоник

03 Вересня 2018, 14:55
Живий коридор для першачків 1412
Живий коридор для першачків

У всіх школах України 3 вересня продзвенів перший дзвінок.

У ратнівській гімназіїї теж сьогодні свято. Понад 70 першокласників сіли за парти та почули перший дзвінок у своєму житті. Тепер у школах працюють за програмою «Нова українська школа». У класі є комп'ютер, принтер та плазмовий телевізор.

Зранку провели урочисту лінійку, після чого першачків завели в актову залу. Там їх чекав сюрприз. Разом із казковими героями вони відправилися розгадувати квести по всій школі. Карлсон, Білосніжка та Пепі Довга Панчоха розповіли дітям про шкільне життя та повели їх коридорами школи.

Перша станція була в хореографічному кабінеті. Дітлахи разом з батьками вчилися танцювати, за що отримали грамоту. Далі вони відправилися у спортзал. Карлсон та Пепі провели змагання, де хлопчики змагалися проти дівчаток. Хлопці дуже старалися, але дівчата все одно виграли. Блукаючи коридорами, герої з дітьми завітали до бібліотеки. Там вони розгадували загадки та грали ігри. Після цікавого квесту всі смачно поснідали.

Перший дзвоник продзвенів, тож у школі розпочався перший урок. Лідія Семенівна, перша вчителька 1-Б класу, провела з дітьми веселий урок, у якому участь брали навіть батьки. Після заняття діти потомилися, але більшість говорять, що вже хочуть у школу. Вже завтра першокласники сядуть за свої парти та напишуть свої перші букви.

В актовій залі
В актовій залі

Перший дзвінок
Перший дзвінок

Клас для першачків
Клас для першачків

Перший урок
Перший урок

Першокласники
Першокласники

В хореографічному класі
В хореографічному класі

Під час гри у бібліотеці
Під час гри у бібліотеці

У спортзалі
У спортзалі

Урочиста лінійка
Урочиста лінійка

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром