стрічка

Лучан кличуть на «Червоне весілля» у Теремно

01 Вересня 2018, 11:48
Учасницький перформанс «Червоне весілля» 1096
Учасницький перформанс «Червоне весілля»

У Луцьку учасницький перформанс «Червоне весілля» намагатиметься  дослідити перформативну схему весільної церемонії ранньорадянського періоду.

Перформанс відбудеться у Теремнівському будинку культури по вулиці Теремнівській, 59 30 вересня об 16:00. 

Записуйтеся у ряди учасників.

Ціна: 100 гривень.

Драматургію перформансу створила Вікторія Миронюк, а режисуру живої газети Костянтин Васюков і Ганна Онищенко. 

Червоне весілля повинне було замінити традиційні релігійні святкування шлюбу й утвердити символічне єднання молодят між собою та з колективом. І от, через гру весілля запрошує глядачів зануритись в ідеї та естетику ранньорадянської ритуальності та подумати над питаннями: що залишилось від історії, яка ознаменувалась авангардними на той час концепціями про любов, сексуальність та колективну працю і життя? Як колективна память впливає на наше індивідуальне сприйняття історії радянського минулого? І, зрештою, як ця сценічна робота може прокоментувати процеси в нашому постреволюційному сьогоденні, і, зокрема, так звану декомунізацію?

Відповіді на ці запитання актори харківського «Публіциста» уже шукали з учасниками-глядачами на «GOGOLFEST» у Києві та Маріуполі, на «ParadeFest» у Харкові, у ЦСМ «Дах» у Києві, на фестивалі театрів у Львові й навіть у Іспанії.

Афіша заходу
Афіша заходу

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024