стрічка

На Ковельщині чоловік два дні розкрадав залізничну колію

31 Серпня 2018, 16:54
Ілюстративне фото 833
Ілюстративне фото

39-річний мешканець села Мощена Ковельського району на залізничному перегоні Ковель – Любитів викрав деталі верхньої будови колії, а саме: 114 болтів з гайками, стільки ж втулок та 228 шайб, спричинивши Львівській залізниці майнову шкоду на загальну суму 3 тисячі 838 гривень.

Поліція затримала злодія, відкривши проти нього кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України. З’ясувалося, що він перебуває на обліку в лікаря-нарколога, так як зловживає алкоголем, розлучений, ніде не працює.

У судовому засіданні обвинувачений розповів, що вранці пішов на прогулянку із сумкою, маючи намір нарвати щавлю. Йдучи по коліях, вирішив викрасти болти та гайки, що не були належно закріплені, так як мав потребу в грошах. Колії «чистив» два дні поспіль. Викрадене здав на пункт прийому металобрухту, а виручені кошти витратив на свій розсуд.

Ковельський міськрайонний суд врахував, що чоловік вже був тричі засуджений за крадіжки, і цього разу призначив йому покарання у виді позбавлення волі на півтора року.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024