стрічка

Маневичанку «розвели» на 20 тисяч гривень

30 Серпня 2018, 15:59
Маневичанку «розвели» на 20 тисяч гривень 1133
Маневичанку «розвели» на 20 тисяч гривень

Незважаючи на проведену профілактичну роботу працівниками Маневицької поліції, жителі району все таки потрапляють на «гачок» шахраїв.

До Маневицького відділу поліції надійшла заява від жительки району, яка повідомила, що 25 серпня на її мобільний номер зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником компанії «Водафон».

Під приводом продовження строку дії мобільного номеру заявниці, шахраї отримали від останньої три абонентські номери, на які вона здійснювала дзвінки, після чого заблокували її Sim- карту, – повідомив Маневицький відділ поліції у Facebook.

Доки заявниця «сімки» розбиралась що до чого, шахраї відновивши Sim-карту отримали доступ до сервісу «Приват 24», за допомогою якого з кредитної карти заявниці здійснили перерахунок грошових коштів у сумі 19999 гривень.

Відомості за даним фактом працівниками слідчого відділення Маневицького ВП ГУНП у Волинській області внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024