стрічка

Луцький військовий комісар видав наказ про осінній призов

29 Серпня 2018, 17:19
Майбутні солдати 1710
Майбутні солдати

В обласному центрі Волині оголосили призов на строкову службу у жовтні-листопаді поточного року.

Відповідний наказ видав Військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату Василь Худик, йдеться на сайті міської ради.

Усім громадянам 2000 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також тим, хто народився у 1991 - 1999 роках, і в кого закінчилась відстрочка від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин, необхідно з’явитись на призовну дільницю Луцького об’єднаного міського військового комісаріату. що розташована за адресою: вулиця Стефаника, 3а. 

Громадяни, які підлягають призову, мають прибути на призовну дільницю у встановлений час з документами, які зазначені в повістках. Ті ж, хто не отримав особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути у Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат до 10 жовтня 2018 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Луцька та Луцького району, варто негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

Керівники підприємств, установ і організацій, в тому числі навчально-виховних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, повинні відкликати призовників з відряджень і забезпечити їх своєчасне прибуття на призовну дільницю.

Варто зазначити, що громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.

Читайте також: 

У Ковелі майже 50% призовників «косять» від армії

Волиняни збільшили надходження коштів на потреби армії

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024