стрічка

У Луцьку проведуть «перепис» безпритульних собак

28 Серпня 2018, 11:14
Процес фіксації безпритульної тварини 907
Процес фіксації безпритульної тварини

Комунальне підприємство «Ласка» за підтримки Animal-id.info UA проведе в обласному центрі Волині підрахунок безпритульних собак. До акції просять приєднатися усіх бажаючих. 

Підрахунок відбуватиметься з 6 по 8 вересня 2018 року за методикою організації World Animal Protection на базі унікального програмного забезпечення від комади Animal-id.info UA. 

За результатами цього підрахунку організатори планують оцінити ефективність Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017-2018 роки, та розробити нову Програму на 2019 рік, визначити необхідну кількість вакцин та інших препаратів для тварин, запланувати заходи зі стерилізації.

Для проведення підрахунку організаторам  потрібна допомога активних та небайдужих волонтерів зі смартфонами, які зможуть виділити дві години ранкового часу, з 7:00 до 9:00, 6, 7 чи 8 вересня. Один волонтер – один сектор – один день.

Якщо ви бажаєте приєднатись до підрахунку безпритульних тварин, вам необхідно пройти реєстрацію за посиланням: https://animal-id.info/site/become-volunteer?city_id=38.

На карті шукаєте зручний для вас сектор жовтого кольору (якщо сектора немає у списку, вас хтось випередив) та обираєте його з випадаючого списку. Вводите коректно ваші дані, важливо –  вірний e-mail, адже перед підрахунком саме на нього прийде підтвердження про реєстрацію, посилання, де потрібно завантажити додаток та доступ до додатку. Та натискаєте «Відправити».

Шукайте сектор жовтого кольору
Шукайте сектор жовтого кольору

Правила та деталі підрахунку – https://animal-id.info/counting.

Координатори підрахунку - Yuliia Sukhostavska та Marta Kopach, телефон: 067 67 909 25.

Організатори додали коротеньке відео, аби показати, як відбувається підрахунок безпритульних тварин:

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024