стрічка

Дітям зі Сходу, які відпочивають на Турійщині, допомагали обрати майбутню професію

26 Серпня 2018, 11:15
Перші кроки до вибору професії 1083
Перші кроки до вибору професії

Кожна людина має право на вибір професії. Маленьким людям, які приїхали зі Сходу нашої країни відпочивати в оздоровичий табір «Парасолька» у селі Дольськ, спробували допомогти у виборі професії фахівці Турійської центру зайнятості.

Про це повідомляється на сторінці Турійського центру зайнятості у Фейсбук.

В ігровій формі: за допомогою ребусів, кросвордів, замальовок, загадок та віршів маленькі маріупольці опановували світ професій, з азартом проходили профдіагностичне тестування. Всі вони – учасники танцювального колективу, переможці багатьох конкурсів і, можливо, для декого з них сьогоднішні їхні навики стануть в майбутньому їхньою професією, але навчити пристосовуватись до різноманітних умов та поворотів життя - було метою даного профорієнтаційного заходу. 

Марія Шустваль та Євгенія Томпальська – місцеві майстрині декоративно-ужиткового мистецтва, провели майстер-клас для дівчаток по виготовленню бантиків, а для хлопчиків – метеликів. Адже, як для учасників танцювального колективу їм можуть знадобитися ці навики в оформленні костюмів. Та навіть, коли життя повернеться по іншому, то набуті навики робити щось своїми руками, і при можливості, його реалізувати чи комусь подарувати, ніколи не завадять. 

Маленькі танцюристи, адже їм всього по 10-12 років, дуже активно одразу включились в роботу, запаливши бажанням виготовити сувенір, навіть своїх керівників. Результатами своєї роботи всі залишились задоволені. А за таку кропітку і старанну працю були нагороджені невеличкими подарунками від Турійської районної філії та Волинського обласного центру зайнятості.

 










Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024