стрічка

Як у Луцьку на День Незалежності стронгмени змагалися

25 Серпня 2018, 10:19
Богатирський товариський поєдинок серед стронгменів 1602
Богатирський товариський поєдинок серед стронгменів

У Луцьку на проспекті Президента Грушевського відбулося спортивне свято, під час якого боролися стронгмени збірної України та збірної Європи.

Змагалися команди у складі чотирьох спортсменів на День Незалежності України та день народження розважального центру «Промінь» у п’ятницю, 24 серпня.

Богатирський товариський поєдинок організувала Федерація стронгмену України за підтримки РЦ «Промінь», благодійного фонду Петра Нестерука «Дізар», маєтку Nester-House та інших.

Перед початком змагань голова Волинської федерації стронгмену Валерій Пельц та головний суддя змагань і двічі володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк побажали командам сильної та чесної безкомпромісної боротьби.







Команду України представляли Сергій Конюшок, Олександр Лашин, Віктор Юрченко та Олексій Новіков, а збірну Європи – Рафал Кобиляж, Відас Блекайтіс, Маріс Лейтіс і Родіон Сукман. Всі ці богатирі не просто новачки, а зірки світового стронгмену.

Спортсмени змагалися у шести дисциплінах: естафеті, подвійному лог-ліфті (240 кілограмів), прогулянці фермера, дамблі, подвійній тязі платформи з автомобілем 550 та перетягуванні канату 4х4. Учасникам давали сім хвилин на розминку перед кожною вправою.

Подивитися на спортивне дійство зібралося чимало лучан та гостей міста. Під час змагань стронгменів розігрували дуже багато призів від РЦ «Промінь» та інших партнерів свята. Окрім того, виступи танцювальних гуртів, гімнасток та капоейри розбавляли змагання, які відбувалися на День Незалежності України.

Одним словом, змагання принесли тільки позитивні емоції всім присутнім. Опісля поєдинку всі охочі фотографувалися зі стронгменами та Василем Вірастюком.



























Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024