стрічка

«Богдан Моторс» запрошує на роботу спеціалістів

22 Серпня 2018, 16:33
828

Підприємство «Богдан Моторс» нещодавно отримало велике державне замовлення, тому вкрай потребує додаткових робочих рук: слюсарів з механоскладальних робіт, електрозварників, різальників металу, малярів у фарбувальний цех та інших.

Важливо, що на підприємство запрошують не лише кваліфікованих спеціалістів, але й тих, хто не має фаху, чи раніше опанував суміжні професії.

Тут готові вчити просто на виробництві. Після місяця інтенсивного навчання, робітникам присвоюють розряд і дозволяють працювати самостійно. До слова, працівникам, які мешкають за межами Луцька, компенсовують вартість проїзду до роботи і у зворотньому напрямку.

Представники «Богдан Моторс» кажуть, що прийти на автозавод означає не лише знайти роботу, яка гідно оплачується, але й отримати шанс: здобути новий фах, новий досвід та перспективи. Тому після загального ознайомлення із підприємством, спілкування у режимі «запитання-відповіді», із кожним безробітним розмовляли особисто. Адже індивідуальний підхід до кожного співробітника – ознака підприємства європейського рівня, як і високотехнологічне обладнання, яке забезпечує якість виготовленої продукції.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром