стрічка

На Волині «швидка» подолала майже сотню кілометрів через чийсь невдалий жарт

21 Серпня 2018, 17:27
На Волині «швидка» подолала майже сотню кілометрів через чийсь невдалий жарт 1483
На Волині «швидка» подолала майже сотню кілометрів через чийсь невдалий жарт

На Волині «жартівник» викликав поліцію і «швидку» на вигадану аварію.

До центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик про те, що в одному із сіл області трапилася ДТП в якій постраждало двоє осіб, - йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.

Із найближчого відділення ЕМД негайно виїхала бригада медиків, за кілька хвилин виїхала ще одна. Приїхавши на місце виклику медики зустріли автомобіль патрульної поліції. Виявилося, що повідомлення про ДТП надійшло також до поліції, і працівники поліції вже розшукують потерпілих. Та пошуки виявилися марними.

«Тобто, у вказаному місці не сталося жодного ДТП і потерпілих не було! З'ясувалось, що це чиїсь злі жарти! А тим часом дві бригади ЕМД подолали 80 км. за хибним викликом! Такий виклик - злочин, бо викликаючи екстрену медичну допомогу на хибний виклик є велика ймовірність позбавити вчасної допомоги іншу людину, яка без допомоги медиків може померти. Крім того, такі жарти завдають нашій установі великих матеріальних затрат», - йдеться у повідомленні.

Патрульні  склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Працівники ЕМД також подали звернення до поліції про встановлення особи, яка здійснила дане правопорушення.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром