стрічка

Лучани платитимуть менше за тепло після зими

21 Серпня 2018, 09:36
У Луцьку встановлюватимуть ІТП 668
У Луцьку встановлюватимуть ІТП

В обласному центрі Волині встановлюватимуть індивідуальні теплові пункти після опалювального сезону.

Про це повідомили під час комісії ЖКГ у понеділок, 20 серпня.

ІТП встановлюватимуть по проекту ЄБРР. Весь проект розбитий на сім лотів. Перший з них – це індивідуальні теплові пункти. Їх мають встановити 228, або з резервом 247.

«На даний момент йде тендер по цьому лоту. Десять учасників викупили тендерну документацію. Ми надіємося, що тендерна документація буде представлена мінімум п’яти учасників і розкриття першого етапу тендеру запланували на 19 вересня 2018 року», – зазначив заступник керівника ДКП «Луцьктепло» Богдан Карачевський.

За його словами, цей процес так затягнули через те, що було багато питань, які треба було опрацювати. Тому тендер перемістили. Після розкриття першого етапу тендеру – розкриють другий. І до листопада визначать переможця-підрядника, який встановлюватиме ІТП.

Підрядник ще аналізуватиме підвали, розроблятиме проект, і тоді лишень почнуть будувати ІТП. Відомо, що це буде вже після опалювального сезону.

«У 2018 році ми повинні були закінчити роботи, на жаль, я навіть не уявляв, що буде так довго і марудно. Це не з нашої вини, так працює механізм. Хочемо якнайшвидше це зробити», – зауважив заступник керівника ДКП «Луцьктепло» Богдан Карачевський.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар