стрічка

У Світязі – змагання з пляжного волейболу

18 Серпня 2018, 12:16
1636

Сьогодні, 17 серпня, у селі Світязь на центральному пляжі стартував відкритий турнір з пляжного волейболу серед жінок та чоловіків «Світязь Open».

Спонсорами видовищного турніру стали нічний клуб «Версаль» (в особі Олександра Мельника); депутат обласної ради Гупало Юрій; «NESTER-HOUSE ESTATE»; благодійний фонд Петра Нестерука «ДІЗАР»; концертна івент-агенція «Tichonov concert and event agency»; «PrintingLutsk».

Змагатимуться учасники за призовий фонд у розмірі 5 тисяч гривень.

Як розповідають організатори змагань, до участі заявилось сім жіночих команд, які й розпочали насичену емоціями та запеклу боротьбу за призові місця та головний приз. Стосовно чоловіків, то вони будуть змагатися у двох вікових групах: до 40 років та після 40 років. Остаточну кількість учасників чоловічих команд будуть знати вже завтра, у суботу, коли на центральному пляжі о 10 годині ранку розпочнуться змагання серед чоловіків.

«Ми вже вдруге організовуємо ці змагання на Світязі. Цього року чоловічий турнір обіцяє бути запеклим, адже до участі заявились справді сильні команди. Загалом протягом трьох днів, допоки триватиме турнір, на піщаному полі змагатимуться команди з Ковеля, Луцька, Львова, Згоран, Червонограда, Ківерців», - розповідають організатори дійства.

Тим, хто захоче подивитись змагання, нагадуємо, що стартуватимуть вони у суботу та неділю о 10 годині ранку. Офіційне відкриття відбудеться завтра, о 14 годині.

Про перебіг змагань читайте згодом на Район.Шацьк.

 


 

Коментар