стрічка

Іваничівці скаржаться на низьку напругу в електромережах

16 Серпня 2018, 15:59
Під час виїзного прийому 1122
Під час виїзного прийому

Низька напруга в електромережах, відсутність доріг та погане освітлення Це далеко не повний перелік проблем з якими мешканці Колонської сільської ради звернулися до представників районної влади.

Про це стало відомо 14 серпня під час виїзного прийому громадян, який провела голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.. 

На прийомі був також присутній депутат районної ради Микола Мельник.

Сільський голова Людмила Лук’янчук ознайомила з основними напрямками роботи над якими вони працюють та перспективами на майбутнє. 

Опісля до очільника виконавчої гілки влади району Лілії Кревської за допомогою у вирішенні питання освітлення вулиць Молодіжної та Центральної села Колона колективно звернулись жителі даних вулиць. Громадяни зазначають, що необхідно провести коригування проекту вуличного освітлення, так як ліхтарі стоять дуже рідко і вулиці погано освітленні. Ця ситуація призводить до незручностей для пішоходів та водіїв і створює аварійні ситуації.

Окрім того, проблемою для жителів села є низька напруга в мережі електропостачання в будинках. Сільський голова Людмила Лук’янчук повідомила, що вони неодноразово звертались до Іваничівської філії «Волиньобленерго» з проханням вивчити ситуацію, що склалась та виправити недоліки.

Голова РДА зазначила, що поспілкується з керівництвом Іваничівської філії «Волиньобленерго», окрім того, від її імені буде підготовлено лист з проханням про виправлення недоліків у подачі електроенергії у населений пункт.




Опісля керівник РДА відвідала заклади соціально-культурної сфери сільської ради. Зокрема, ЗОШ І-ІІІ ступеня села Колона, де поспілкувалась з директорами Василем Ілюшком щодо підготовки класних кімнат, у яких будуть навчатись учні 1 класу  в умовах нової української школи. На сьогоднішній день там ведуться ремонтні роботи, які планують закінчити до 27 серпня.

Також Лілія Богданівна оглянула хід ремонтних робіт у дошкільному навчальному закладі «Казка», навідалась у бібліотеку. Завідуюча Людмила Шевчук зазначила, що потрібно оновлювати бібліотечний фонд, так як у шкільну програму вводять нових авторів і цих книг нема у бібліотеці.

На завершення робочого візиту голова РДА Лілія Кревська відвідала відділення зв’язку, поспілкувалась із завідувачем Аллою Мазурок. Слід зазначити, що у приміщенні ведуться ремонтні роботи, перекрито дах.

Нагадаємо, погодні умови дозволили аграріям Іваничівщини активізувати проведення жнив, а окремим господарствам завершити збирання ранніх зернових культур.









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024