стрічка

У Нововолинській міській раді — вакантна посада начальника управління

16 Серпня 2018, 11:34
У Нововолинській міській раді — вакантна посада начальника управління 1703
У Нововолинській міській раді — вакантна посада начальника управління

Виконком Нововолинської міської ради оголосив місячний конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти.

Про це йдеться на сайті міськради.

Вимоги до претендентів: повна вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра (спеціаліста); стаж керівної роботи в навчальних закладах не менше як 5 років; знання Конституції України; знання  законодавства України у сфері розвитку освітньої галузі, а також знання форм та методів роботи із засобами масової інформації; знання державної мови.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.

Для участі у конкурсі необхідно подати заяву, автобіографію та/або резюме, копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, копію документа про вищу освіту, копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше 5 років на момент їх подання, довідку про відсутність судимості, мотиваційний лист, копію військового квитка.

Заявки учасників приймаються протягом 30 календарних днів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024