стрічка

У Луцьку діти розважаються на закинутому будівництві

16 Серпня 2018, 11:00
Закинуте будівництво 1157
Закинуте будівництво

На вулиці Володимирській, що в Ковелі, де поламані дошки і купа інших небезпек, гуртами граються діти. А деякі з них навіть вживають спиртне. На виклик небайдужого ковельчанина поліція не приїхала.

Про це у Facebook написав Ілля Лихотоп. Подаємо його допис без змін:

«Сьогодні, як і останніх три тижні я бачу таку картину: діти 10-11 років лазать на закинутому об'єкті.

Мова буде йти про 3 поверхове приміщення на вулиці Володимирській 87. Останнім часом я бачу прям такий великий наплив дітей на цьому будівництві. Воно не охороняється, доски поломані – вхід вільний. І це найбільш насторожує, сьогодні вже в мене кінчилось терпіння – викликав поліцію. І чомусь я не здивований, що вони не приїхали. Даремно тільки чекав 2 години.

Суть була яка: я викликав їх о 17:29. Сказали, що направили наряд. 40 хв пройшло – не приїхали. Звоню ще раз – оператор Олена каже: «Ось ось вже під'їзджають». Чекаю далі... Я встиг повечеряти, пройшло ще 40 хвилин. Звоню взяв трубку Олександр: «Так бачу, що викликали, зачекайте з'єднаю з керівництвом». Взяв слухавку керівник відділу. Каже: «Ми приймаємо вашу скаргу».

Десь за хвилин 30 до мене передзвонили з якогось моніторингового відділу. Прийняли скаргу, очікую відповіді протягом 30 днів.

Мораль басні така, я дуже попрошу батьків, які будуть це читати – проведіть бесіду з дітьми. Особливо ті, хто живе на Володимирській. Діти просто бігають по поверхах, скидують будматеріали, сьогодні навіть хлопець 13 років пив спиртні напої. Подивіться можливо хто впізнає цих дітей».




 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром