стрічка

Тиждень безоплатної роботи: як у Камені-Каширському замовник ошукав працівника

15 Серпня 2018, 16:39
Тиждень безоплатної роботи: як у Камені-Каширському замовник ошукав працівника 730
Тиждень безоплатної роботи: як у Камені-Каширському замовник ошукав працівника

Житель Каменя-Каширського Олег Заболоцький став жертвою обману: замовник об'єкту відмовився платити йому кошти за виконану роботу.

Цим поділився чоловік на своїй сторінці у Facebook.

Олег Заболоцький обурений нахабною поведінкою роботодавця. Адже той не заплатив не лише за роботу, а й за матеріал. На підтвердження слів чоловік додає відео, в якому чітко видно результати неоплаченої праці.

"Колегі та друзі розсудіть, будь ласка.Тиждень роботи було потрачено на цей об'єкт. Сьогодні замовник сказав, що відмовляється оплачувати роботу та матеріали.На вашу думку, ця декоративна штукатурка має право на життя? Сприймаю будь-яку критику.Готовий навіть перестати наносити цей вид декору, якщо все так погано.Людина навіть не повернула кошти за шпаклівку(матеріал)відкосів,та роботу, яка абсолютно немає відношення до декору.Плюс до всього було 10 виїздів до них на обєкт та нанесено 2 зразки", - пише Олег Заболоцький.



В коментарях під відео люди висловлюють слова підтримки та рекомендують наступного разу, аби не було таких випадків, брати аванс із замовника. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024