стрічка

Подробиці конфлікту депутатів з атовцями після скандальної сесії Луцькради

15 Серпня 2018, 09:38
У міськраді конфлікт після сесії 826
У міськраді конфлікт після сесії

Волинські учасники АТО прийшли до депутатів Луцькради, аби відстояти п'ять мільйонів гривень, які раніше виділили на реабілітаційний центр, а тепер хочуть забрати.

Нагадаємо, що після позачергової сесії міської ради, яка відбулася у понеділок, 13 серпня, на коридорі поблизу залу засідань зав’язалася суперечка між депутатом міської ради Юрієм Безпятком та присутніми атовцями.

Обранці громади все заспокоювали візитерів та давали обіцянки, натомість, бійці АТО застерегли депутатів – мовляв якщо не дослухаються, мають усі шанси відповідати за свої дії. 

Із самого ранку, під стінами Луцькради натовп. Це учасники АТО, прийшли відстоювати своє право на такий необхідний для них реабілітаційний центр. На сьогодні ціна питання – п'ять мільйонів, які обранці громади спершу виділили на цю потрібну справу, а тепер, хочуть забрати, бо мовляв бракує на відкриття нової школи.  

Перед сесією мала зібратись профільна комісія аби обговорити, чи на часі зараз такі рішення та вислухати думку учасників АТО. Чи то забоялись чи просто вирішили проігнорувати, однак, не сталося.

Члени комісії запропонували обговорювати питання під час пленарного засідання і подались на сесію. Поки зберуться депутати всі присутні чекали довго, аж допоки один із учасників АТО випадково дізнався, що комісію таки проводять, щоправда в кабінеті міського голови. 

 

Читайте також: У Луцькраді виник конфлікт після скандальної сесії щодо коштів на школу №27

Луцька влада взяла кошти з реабілітаційного центру для атовців на школу №27

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024