стрічка

Повідомили подробиці загибелі лучанина на Сході

09 Серпня 2018, 18:42
885 Джерело: https://www.volyn24.com

Лучанин Андрій Єлістратов загинув через розрив протитанкової керованої ракети.

Речник ООС підполковник Анатолій Стельмах на брифінгу 9 серпня розпові, що напередодні близько 17.30 неподалік міста Золоте на Луганщині противник підступно обстріляв військовий та цивільний автомобілі із протитанкового ракетного комплексу. Про це повідомляє новинарня.

Нагадаємо, що лучанин загинув поблизу міста Золоте на Луганщині внаслідок обстрілу.

Внаслідок розриву протитанкової керованої ракети і загинув лучанин, ще один отримав поранення. Поранення також отримала цивільна особа.

«Вчора близько 17:30 військовослужбовці одного з підрозділів бригади на автомобілі виїхали з району зосередження в район виконання завдань. Під час руху поблизу населеного пункту Золоте військовослужбовці зупинилися, аби допомогти пасажирам цивільного автомобіля, який зупинився посеред дороги та заважав дорожньому руху. У цей час, цією ж дорогою, додому поверталась жителька населеного пункту Катеринівка

Наші військові ще не встигли запитати причину зупинки автомобіля, як пролунав вибух. З напрямку окупованого Молодіжного по автомобілю з нашими військовослужбовцями влучила ракета протитанкового ракетного комплексу. В результаті чого один військовослужбовець загинув та ще один отримав поранення. Також поранення зазнала цивільна жінка, що проходила поруч», – уточнив Командир 14 омбр полковник Сергій Войченко. 

Редакція Район.Луцьк висловлює співчуття родині та близьким покійного.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром