стрічка

Скандалом довкола автостанції займатимуться правоохоронці

07 Серпня 2018, 11:00
Автостанція №'1 1132
Автостанція №'1

Поки керівництво Луцької АС погрожує припиненням роботи, а міські владці відхрещуються від проблеми, вже всім відомий луцький бізнесмен Юрій Герун ділиться планами.

Про це йдеться в сюжеті каналу Сфера-ТВ.

Нагадаємо, у понеділок, 6 серпня, керівництво автостанції №1 Луцька оголоило про те, що цей об'єкт припиняє роботу з 15:00 через спробу рейдерського захоплення частини території автовокзалу підприємцем Юрієм Геруном. Згодом стало відомо, що луцьку автостанцію на вулиці Конякіна, 39, не закриватимуть.

На місці, де нещодавно муніципальна варта позносила кіоски місцевих підприємців бізнесмен Герун планує звести чималий торговий центр. Гроші є, запевнив нашу знімальну групу чоловік, тож все решта не проблема.

Усі причетні сторони сконцентрували увагу на проблемі можливого закриття Автостанції №1 і з самого ранку за зачиненими дверима радились як бути далі. 

Щодо земельної ділянки, то навколо неї вже не перший рік триває судова тяганина. 

Та попри все Юрій Герун вже впевнений, що територія майже в його руках, залишилось лише, запевняє чоловік, дочекатись відповідного рішення сесії Луцькради.  

Відтак, на зустріч до керівництва АС сьогодні зійшлись правоохоронці, представники обласної влади та керівник департаменту інфраструктури ОДА Іван Мирка. За майже півтори години полеміки, всі разом вирішили що Автостанція роботу не припинятиме, а працюватиме в звичному режимі. А підприємцем Геруном та скандалом навколо земельної ділянки займатимуться правоохоронці.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024