стрічка

Страйк скасували: автостанція продовжить свою роботу

07 Серпня 2018, 11:42
Автостанція №'1 934
Автостанція №'1

Луцьку автостанцію на вулиці Конякіна, 39, не закриватимуть, вона й надалі надаватиме послуги перевезення пасажирам.

Про це зявило керівництво автостанції та обласна влада після закритої наради у вівторок, 7 серпня.

Нагадаємо, у понеділок, 6 серпня, керівництво автостанції №1 Луцька оголоило про те, що цей об'єкт припиняє роботу з 15:00 через спробу рейдерського захоплення частини території автовокзалу підприємцем Юрієм Геруном.

Пізніше стало відомо, що закриття АС перенесли на 7 серпня, коли мала відбутись зустріч учасників конфлікту з представниками влади щодо цієї ситуації. Втім, владі і керівництву автовокзалу вдалося досягнути компромісу.

«Дуже важко нам далися переговори з усіма органами, інстанціями та представниками обласної влади. Але ми дійшли висновку, що для нас найважливішою є позиція громади і підтримка громади, надання послуг автобусних перевезень саме простим волинянам. Ми ухвалили рішення не зупиняти діяльність луцької автостанції, незважаючи на те, що є часткове захоплення землі та недотримання  правил безпеки», – ствердила заступниця голови правління «ВОПАС» Наталія Гітун.


За її словами, відповідальність вони покладають на правоохоронні органи та обласну владу, яка пішла на контакт з керівництвом автостанції. 

«Хотілося б й надалі мати цю підтримку. А ми, в свою чергу, старатимемося надавати якісні послуги пасажирам», – додала Наталія Гітун.

Заступник голови Волинської ОДА Денис П'ятогорець зауважив, що у понеділок, 6 серпня, вони поспілкувалися з представниками автовокзалу і вивчили ситуацію зі всіма можливими учасниками конфлікту. 

«Ми дійшли висновку, коли є спір між двома господарчими суб'єктами, то ми як обласна влада маємо зробити все для того, щоб дотримуватися закону та щоб були захищені права пасажирів стовідсотково. Думаю, що будь-які незаконні спроби втручання в роботу господарчого суб'єкту отримають відсіч від правоохоронної системи», – пояснив П'ятигорець.

Читайте також: Хронологія конфлікту навколо АС №1 в Луцьку

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024