стрічка

У Ковельському районі в перший клас піде 655 учнів

07 Серпня 2018, 10:07
Першокласники 1549
Першокласники

У цьому році в Ковельському районі буде 655 першокласників.

Про це повідомила начальник відділу освіти Ковельської райдержадміністрації Ірина Ревейчук на щотижневій оперативній нараді, яка відбулась вчора, 6 серпня, – повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської РДА. 

Вона доповіла про готовність закладів освіти району до впровадження проекту «Нова українська школа». Ірина Федорівна відмітила, що з 1 вересня всі першокласники навчатимуться за новим державним стандартом «Нова українська школа». Зокрема 63 педагоги початкової ланки протягом лютого-червня пройшли курси підвищення кваліфікації і отримали відповідні сертифікати.

Державою передбачено кошти на навчання вчителя та обладнання початкової школи.  Щодо обладнання початкової школи, Ірина Ревейчук відмітила, що були передбачені кошти на закупівлю сучасних парт, дидактичних матеріалів, мультимедійного пристрою, набору «Lego», які на сьогодні поставляють на навчальні заклади. Посадовець зауважила, що в школах району завершуються поточні ремонти і розпочата доставка підручників. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024