стрічка

«Сідаєш на унітаз і капає на голову», – лучанка про «потопи» у квартирі

03 Серпня 2018, 16:24
А у ЖЕКу розводять руками 1284
А у ЖЕКу розводять руками

Лучанка Діана Волкова поскаржилася, що її квартиру періодично затоплює.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу», пише «Волинь24».

Стіни мокрі, у деяких місцях повідставали шпалери, з'явився грибок. Через надмірну вологість, у коридорі не працює електропроводка. Це триває уже близько місяця. Причина, каже жінка, - прорвана труба і забита каналізація.

«Сідаєш на унітаз і капає на голову. Викликали комунальників, приїхали розвели руками, сказали проблема у вас, в вас забита каналізація. Потім ще було таке, що з ванни фекалії фонтанами йшли», - розповіла Діана Волкова.

Найбільше жінка переймається тим, що у квартирі знаходиться її маленька донька. І такі умови проживання можуть нашкодити здоров'ю дитини. Лучанка просила комунальників полагодити каналізацію, проте ті відклали цю справу на потім.

Будинок на вулиці Гулака-Артемовського, 16 обслуговує ЖКП №3. Його директор Руслан Юлдашев запевняє, що каналізацію лагодили працівники ЖЕКу.

«Між 68 і 64 була забита каналізація, аварійка прочистила і закрили питання. Люди самі забивають, 68 викидає сміття, забивається каналізація. Аварійна служба почистила і дальше пішло», - розповів директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев.

Хоча мешканці переконують, що комунальників так і не було, і каналізацію вони лагодили самотужки. Люди занепокоєні, мовляв, проблему із затопленням через прорвану трубу вирішувати ніхто не збирається.

А у ЖЕКу розводять руками. Кажуть, офіційної письмової заяви їм ніхто не писав, то ж можуть не реагувати.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024