стрічка

Чому селяни заблокували проїзд на трасі Локачі-Горохів

03 Серпня 2018, 09:01
Дорога 1254
Дорога

В неділю, 29 липня, на дорозі, яка сполучає Локачі з Гороховом, було частково перекрито рух.

Поблизу автобусної зупинки в Колпитові зібралося з півсотні людей, щоб висловити своє невдоволення жахливим станом дороги на цьому напрямку.

Ями і чималі вибоїни давно заснували автошлях по усій площині в багатьох населених пунктах і між ними. Ходячи туди-сюди пішохідним переходом, протестувальники таким чином хотіли добитися якнайшвидшого ремонту проблемної дороги. Щоправда рейсові автобуси та легкові автомобілі вони пропускали, а от вантажівок – ні.

Протестувальники
Протестувальники

За усім, що тут відбувалася, стежили працівники Локачинської поліції. Пізніше на місце події прибув й голова райдержадміністрації Віктор Дудечко. Спілкуючись з невдоволеними людьми, він пообіцяв провести ямковий ремонт на ділянці дороги з Локач до Скобелки. Мовляв, працівники місцевої дорожньої служби не зробили цього раніше через несприятливі погодні умови.

Протестувальники
Протестувальники

Попереджувальна акція тривала з 12 до 18 години. І вона може бути не останньою… Бо якщо найближчим часом вимоги не буде виконано, селяни обіцяють вийти з наметами і на тривалий час повністю заблокувати проїзд.

Павло КОСТЮЧКО

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024