стрічка

Старовижівський суд йде на вимушені «канікули»

02 Серпня 2018, 12:30
1031

Старовижівський районний суд в період з 1 по 21 серпня  року не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

Про це повідомляє прес-служба суду.

У зв’язку з вибуттям голови суду Олександра Назарука у відпустку та відрядження в Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання суд призупинить роботу.

За штатним розписом у суді - три посади судді, одна з яких є вакантною. У одного судді повноваження припинені у зв’язку з закінченням  п’ятирічного строку. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя, Олесандр Назарук.

У зазначений період канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За даних обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення  згідно чинного законодавства будуть направлятися до інших судів Волинської області для  їх розгляду.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024