стрічка

На Маневиччині відпочили учасники АТО та їхні сім'ї

02 Серпня 2018, 09:13
На Маневиччині відпочили учасники АТО та їхні сім'ї 1612 Джерело: Руслан Шпота
На Маневиччині відпочили учасники АТО та їхні сім'ї

На березі озера Засвинське мали змогу відпочити із сім’ями жителі Маневиччини – учасники антитерористичної операції.

Захід із соціальної адаптації воїнів був організований громадською організацією ветеранів АТО на сході України та ГО «Стильні Панночки». У відпочинку взяли участь більше 20-ти сімей наших захисників із різних населених пунктів району, – пише «Нова Доба».

Організатори подбали про різнопланову програму відпочинку для дітей та дорослих. Пропонувались різноманітні конкурси та змагання, які провела ведуча розважальної програми, викладач Маневицької ДМШ Наталія Бугайчук.

Кожен охочий міг покататись на озері у байдарці. Феєричне свято подарувало дітям івент-агентство «Кулька-булька» із міста Луцьк. Свій талант продемонструвала на майстер-класі майстриня боді-арту лучанка Юлія Порохнавець, тож кожен юний відпочивальник міг похизуватись зображенням казкового персонажу чи оригінальним орнаментом.

Також виступали київський гурт «Ліловий», гітарист Вадим Войтович, скрипальки Наталії Бугайчук. Відпочиваючі вирішили передати пісенний привіт всім воїнам АТО, виконавши повстанську українську пісню Волинського краю, де зародилась армія УПА, «Лента за лентою» і виклавши це пісенне вітання в YouTube.

Аби відпочинок вдався, зусиль доклали голова РГО ветеранів АТО на сході країни Андрій Яцина та його заступник Руслан Шпота. «Стильні Панночки» – Тетяна Потоцька, Леся Дубенюк, Людмила Труш, Інна Бутинець – подбали про оригінальне оформлення місць відпочинку, святкового столу.

«Дуже вдячні організаторам заходу за такий змістовний, цікавий відпочинок. Коли їхали й не думали, що це буде таке грандіозне свято. Все пройшло на найвищому рівні, все було дуже добре продумано. Не передати словами захоплення дітей - Ангеліни та Дениса, які намагались скрізь побувати, все побачити. Я в захопленні від музичних номерів,  дякую гурту «Ліловий» за пісню на французькій мові, Вадиму Войтовичу за пісні Висоцького. Цей відпочинок стане найяскравішим спогадом літа. Гадаю, всім він дасть наснаги, бадьорості, хорошого настрою не на один день», – прокоментував відпочинок маневичанин Іван Дерлюк.

Організатори заходу висловлюють щиру вдячність за допомогу Маневицькій районній раді, райдержадміністрації, меценату Андрію Біланчуку, ДП «Волиньторф», ДП «Поліське ЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ», райспоживспілці району, Наталії Бугайчук, Вадиму Войтовичу, Юлії Порохнавець, івент-агентству «Кулька-булька» місто Луцьк, ЦТДЮ, відділу освіти РДА, Маневицькій ЦРБ, туристичній компанії «Антар», підприємцям Людмилі Данилюк, Руслану Шуляковському, Олегу Якимчуку.

























































Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024