стрічка

У «ПортCity» проводять уроки з керування «транспортом майбутнього» 

25 Липня 2018, 14:48
Заняття - щовівторка та щочеверга 1169
Заняття - щовівторка та щочеверга

Мобільний електротранспорт завойовує все більше прихильників і масову популярність у всьому світі. Але що це таке? Користувачі стверджують, що це крок до сучасності. 

Швидше за все, ви вже зустрічали у парку людей, який їздить на транспорті, схожому на самокат без додаткової ручки. Щось на кшталт скейта, на якому не потрібно відштовхуватися ногами, а швидкість регулюється людиною під час поїздки. 

Пристрій має масивні колеса і здатний транспортувати людину, вага якого досягає 100 кілограмів. Незважаючи на те, що пристрій має лише два колеса, транспорт стійкий і простий в управлінні. 

У сучасному світі гіроборди та гіроскутери застосовують не тільки для розважальної їзди, але і для професійних цілей: використовується працівниками на складах для швидкого пересування великим приміщенням, застосовується в овочесховищах, помічали їх і у працівників гіпермаркетів. 

Гіроборд чи гіроскутер стане для вас вірним помічником у переміщенні на короткі дистанції. До того ж, кожен пристрій відмінно допомагає розвитку вестибулярного апарату і здатен розвивати координацію руху. Тим самим поліпшується реакція і швидкість мислення. 

Гіроборд та гіроскутер – це не тільки комфортний і альтернативний вид транспорту, але і екологічно чистий. Незалежно від цілей використання, ви не будете нести шкоду навколишньому середовищу. Через короткий час, міні-сігвеї замінять електровелосипеди.

Покатавшись один раз на гіроскутері чи гіроборді у «ПортCity» на Арені розваг Generator City, можна оцінити усі його можливості і плюси використання. 

Арена розваг іде в ногу з часом, тому тут організовали спеціальну школу управління електротранспортом. Щовівторка та щочетверга на Арені розваг о 11:00 та 17:00 інструктори допоможуть вам опанувати ці надсучасні пристрої. 

Читайте також: Figli Migli у «ПортCity» пропонує дітям веселощі, а батькам – економію

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024