стрічка

«Сказати, що ми друзі, ну щоб стати ними, треба багато часу», – Савченко про відносини з Палицею

22 Липня 2018, 08:50
Олександр Савченко 990
Олександр Савченко

Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко поділився з журналістами, чи вдається йому порозумітися з головою Волинської облради Ігорем Палицею.

Про це він розповів під час свого неординарного звіту про результати роботи за 100 днів на посаді очільника облдержадміністрації. Відбувся він на полігоні у місті Володимир-Волинський.

Як розповів Савченко, вони з Палицею ще до приїзду теперішнього керівника облдержадміністрації домовилися, що працюватимуть на Волинь. І вони на неї працюють, каже Савченко.

Очільника Волинської ОДА не цікавить питання, як вони з головою Волиньради працюють, головне те, що співпрацюють. Два дні назад було засідання бюджетної комісії, і облдержадміністрація на неї подала своє бачення розподілу і надлишки бюджету, які в них трапилися за перевиконання, правда небагато, бо у деяких областях 107% – це, можливо, сотні мільйонів, а на Волині – це 25–27 мільйонів. Але адміністрація подала свої пропозиції, звичайно, з врахуванням депутатських фракцій, каже очільник ОДА, і вони пройшли на цій комісії. Ігор Палиця додав, що далі сесія затверджуватиме всі пропозиції, пояснив Савченко.

«Сказати, що ми брати, ну як українці, звичайно. Сказати, що ми абсолютні друзі, ну щоб стати друзями, треба багато часу, і те, що ми однодумці – так. Про те, що ми працюємо на Волинь – це сто відсотків. Що ще треба?», – підсумував Олександр Савченко.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024