стрічка

Волиняни збільшили надходження коштів на потреби армії

19 Липня 2018, 14:13
Українська армія 1152
Українська армія

У першому півріччі 2018 року жителі Волинської області сплатили на 30% більше військового збору, ніж минулого року, а саме – 124,5 мільйона гривень.

Про це повідомили на сайті Головного управління ДФС у Волинській області.

«Посильна інвестиція кожного громадянина в безпеку держави у вигляді сплаченого військового збору – це реальна підтримка і захист наших воїнів. Тому кожен, хто отримує легальну зарплату, може впевнено записати до свого активу щомісячну фінансову допомогу національному війську. Така турбота про обороноздатність країни сьогодні – особиста безпека та соціальний захист кожного в майбутньому», - наголошує начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Зростання надходжень до військового збору головна фіскалка Волині пов’язує із підвищенням державних стандартів у сфері оплати праці.

Від дотримання передбачених законом стандартів оплати праці залежить своєчасне наповнення бюджетів, виплата пенсій та виконання інших соціальних зобов’язань держави. Працедавець зобов’язаний гарантувати найманим працівникам належні умови та зарплату не нижче мінімального розміру.

В Головному управлінні ДФС у Волинській області вкотре звертаються до працедавців з проханням поважати право своїх працівників на гідні умови оплати праці та не допускати фактів «тіньової» зайнятості.

Читайте також:

Волиняни стали краще платити податки

Туристичний збір має сплачуватись за місцем реєстрації

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024