стрічка

Волинь — одна з лідерів у розвитку спортивної інфраструктури, — міністр

19 Липня 2018, 09:33
Волинь – одна з лідерів у розвитку спортивної інфраструктури, 805
Волинь – одна з лідерів у розвитку спортивної інфраструктури,

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов похвалив досягнення Волині у розвитку спортивної інфраструктури і назвав її одним з лідерів у цьому напрямку.

Про це пише прес-служба Волинської ОДА. 

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зустрівся з Міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим та його першим заступником, Президентом федерації легкої атлетики України, Ігорем Гоцулом

Зокрема, міністр прибув на відкриття чемпіонату України з легкої атлетики, який цьогоріч приймає Луцьк на стадіоні «Авангард».

«Для мене ця подія дуже важлива. Це своєрідна репетиція перед чемпіонатом Європи, який наступного року теж відбудеться в Луцьку», - повідомив Ігор Жданов.

Окрім того, під час розмови він поцікавився, чи фінансує область Молодіжний центр Волині, з роботою якого він ознайомиться 19 липня. Так, начальниця управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна повідомила, що цьогоріч на центр виділили 800 тисяч гривень в рамках двох обласних програм.

Своєю чергою начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин зауважив, що попри розгалужену спортивну інфраструктуру області є об`єкти, які необхідно облаштувати:

«Тож просимо підтримки Міністерства, адже ми подавали на розгляд проекти щодо будівництва легкоатлетичних стадіонів (400 метрів) на загальну суму 46 мільйонів гривень, та 50-метрових басейнів на суму 151 мільйон, проте вони, на жаль, не пройшли»

Міністр Ігор Жданов запевнив, що підтримає обласні проекти:

«Стосовно легкоатлетичних стадіонів – спробуємо працювати з ДФРР, а наступного року створимо якусь відповідну програму. В цьому році бюджет вже затверджений»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024