стрічка

У Ківерцях побили поліцейського

11 Липня 2018, 14:55
У Ківерцях побили поліцейського 917
У Ківерцях побили поліцейського

У районному центрі Ківерці зловмисник побив поліцейського.

Так,  ввечері 10 липня близько 21:00 в райцентрі Ківерці по вулиці Київській співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Golf» на іноземній реєстрації, який здійснював рух із порушенням правил дорожнього руху, – інформує прес-центр поліції Волині.

Водій транспортного засобу під час перевірки правоохоронцями документів та оформлення матеріалів про скоєння ним адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП, умисне заподіяв поліцейському тілесних ушкоджень.

25-річний водій транспортного засобу під час перевірки поліцейськими документів та оформлення протоколу про адміністративне правопорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) наніс тілесні ушкодження 28-річному співробітнику поліції. Відомо, що зловмисник притягувався раніше до відповідальності за скоєння кримінальних правопорушень.

За фактом кримінального правопорушення слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушко­джень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024