стрічка

П'ятигорець розповів, як Порошенко легковажив безпекою у Польщі

09 Липня 2018, 14:58
П'ятигорець розповів, як Порошенко легковажив безпекою у Польщі 1976
П'ятигорець розповів, як Порошенко легковажив безпекою у Польщі

Відомий український блогер та радник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець розказав, як у Польщі зустрічали Президента України, що їхав з Ягодина до Сагрині. 

Про це чоловік написав на своїй сторінці у Facebook.

П'ятигорець написав свій пост у відповідь на численні нарікання лучан з приводу перекриття частини міста у зв'язку з приїздом Президента Польщі Анджея Дуди.

«Ну, не буду тут довго розповідати про протоколи безпеки, про резервні дороги, які можуть бути використані, якщо служба безпеки першої особи раптово прийме рішення змінити маршрут. Не буду нагадувати про війну, про непрості стосунки з Польщею і про те, що наші й@бнуті сусіди з Північної Мєльдонії вкидають сотні мільйонів в різні інформаційні провокації, щоб погіршити стосунки між двома країнами», — написав він.

Натомість він розказав про те, як Петро Порошенко їхав з Ягодина до Сагрині.

«Польська сторона чекала на приїзд українського Президента. Коли він перетнув кордон, попереду їхали польські поліцейські ПО ВСІХ СМУГАХ дороги і виганяли на узбіччя як тих, хто їхав в попутному напрямку, так і тих, хто їхав на зустріч. І поляки спокійно чекали, поки проїде кортеж і вони зможуть продовжити свій рух», — додав Денис.

Чоловік зазначив, що була одна деталь, яка завдалоа незручностей полякам.

«Періодично на трасі траплялися групи українців та поляків, чоловік по 20-30, які з прапорами та у вишиванках вітали українського Президента. І Петро Порошенко, попри протокол безпеки, наказував зупинити машину, виходив до людей, особисто вітався, дякував, на прохання людей робив з ними фото та їхав далі. І так кілька разів – на радість зустрічаючих та на головний біль охороні», — резюмував автор. 

Коментарі
09 Липня 2018, 23:14
Звідки ви взяли, що порушенко їхав з ягодина.... Почитайте інші ресурси всі пишуть що він прилетів в Устилуг і з Устилуга їхав кортеж в Польщу. Від Устилуга в Сагрині набагато ближче ніж від Ягодина.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024