стрічка

За півроку у Володимирі видали 172 свідоцтва про народження

05 Липня 2018, 15:48
Результатом реєстрації народження є видача першого документа — свідоцтва про народження, яке надалі буде засвідчувати особистість малюка до тих пір, поки він не отримає свій перший «дорослий» паспорт. 898
Результатом реєстрації народження є видача першого документа — свідоцтва про народження, яке надалі буде засвідчувати особистість малюка до тих пір, поки він не отримає свій перший «дорослий» паспорт.

Протягом першого півріччя 2018 року працівники Володимир-Волинського міського відділу ДРАЦС склали 172 актових записів про народження: з них у першому кварталі – 93, у другому - 79.

Про це інформують фахівці відділу.

Нещодавно працівники Володимир-Волинського міського відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області урочисто вручили свідоцтва про народження та довідки про реєстрацію місця проживання новонароджених дітей - Якуба та Степана, який, до речі, є десятою дитиною у сім’ї.

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО" батькам роз’яснено можливість оформлення допомоги через електронну послугу Мінсоцполітики та роздано інформаційні буклети "Я скористалася онлайн-сервісом і оформила допомогу при народженні дитини просто з дому". 

У міському відділі ДРАЦС нагадують, що результатом реєстрації народження є видача першого документа — свідоцтва про народження, яке надалі буде засвідчувати особистість малюка до тих пір, поки він не отримає свій перший "дорослий" паспорт.

Нагадуємо, наприкінці травня у Володимирі-Волинському стартував пілотний проект Міністерства юстиції України «Шлюб за добу», який дає можливість зареєструвати шлюб швидко та зручно, без попередньої реєстрації та відвідувань відділу ДРАЦС.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024