стрічка

Сім причин, чому варто відвідати Світязь цього літа

04 Липня 2018, 11:10
7822

Літо у розпалі, тож радимо запланувати найближчим часом відпочинок на Світязі.

До вашої уваги — головні причини, заради яких варто поїхати на озеро Світязь літом, - повідомляє сайт Світязь-центр.

Озеро Світязь розташоване на території Шацького національного парку, в оточені соснового лісу. Оскільки цей чарівний куточок «парку озер» далеко від виробничих та промислових зон та завдяки статусу національного, озеро є популярним місцем для туристів та гарним вибором, щоб провести сімейний відпочинок на Світязі яскраво.

Щоб позасмагати та покупатись на озері Світязь.

Береги озера Світязь — популярне місце відпочинку для сімей, з його мілкою прибережною частиною — є ідеальним місцем для купання дітей. Вода в озері чиста та прозора і добре прогрівається сонцем. Озеро в оточені соснового лісу і чистого повітря спокусили багатьох туристів віддати перевагу відпочинку на Світязь перед море. Береги Світязя наповнюються туристами з червня по серпень, на травневі свята тут особливо спокійно.

Щоб пірнути з аквалангом.

Озеро Світязь — найбільше прісноводне озеро в Україні. Вода в озері проглядається на глибині 5-7 м. Дайвінг на Світязі буде особливо цікавим для компаній та груп, щоб провести цікавий та яскравий корпоративний відпочинок на Світязі.

Щоб відчути себе капітаном яхти та побувати на острові.

Якщо ви бажаєте спокійного відпочинку то прогулянка на яхті по озері не залишить вас байдужими. Це гарна можливість провести екскурсію озером в супроводі капітана, відвідавши найпрекрасніші місця та побувати на острові посеред Світязя.

Щоб отримати яскраві враження від активного відпочинку.

Екскурсійні велосипедні та піші маршрути навколо озера Світязь — ще один спосіб весело та корисно провести відпочинок на Світязі яскраво. В парку активного відпочинку буде особливо цікаво для тих туристів, які приїхали на відпочинок з дітьми.

Щоб відвідати фестивалі на березі озера.

Гарний спосіб яскраво та весело провести час, познайомитися з місцевою культурою та традиціями та завести нові знайомства — фестивалі на березі озера Світязь. Цього літа для гостей Світязя влаштують фестиваль «Світязькі пончики», який заплановано провести 13 липня, фестиваль електронної музики «Joker Fest»- 21-23 липня та багато інших.

Скуштувати надзвичайно смачних пампушків.

Місцеві господині славляться рецептами приготування надзвичайно смачних світязьких пампушків. Побувавши на відпочинку обов'язково скуштуйте смачних пампушків, які можна купити в літній сезон прямо на березі озера Світязь, а також на місцевих ринках, що знаходяться в ур. Гряда — на північному березі, с. Світязь — на південному березі, смт. Шацьк — західна частина озера.

Відпочинок на Світязі недорого та доступий кожному.

Перед початком сезону літніх відпусток, ціни на відпочинок на Світязі значно нижчі ніж в липні та серпні. Травень та червень найбільш вигідні місяці для відпочинку на вікенд доступно та недорого.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024