стрічка

«МакДак» готовий до співпраці з Луцьком

04 Липня 2018, 09:01
МакДональдс 1529
МакДональдс

На сайті Луцької міської ради розмістили відповідь на зверненні міськради до компанії «МакДональдз Юкрейн ЛТД» щодо розширення мережі закладів у Луцьку.

У відповіді написали, що Луцьк є одним із перспективних міст, проте жодних домовленостей сьогодні немає. А от саме звернення не оприлюднили, інформує ділове видання «Конкурент».

Не дивлячись на відсутність офіційних домовленостей, перемовини вели. Це навіть підтверджував екс-заступник міського голови Тарас Яковлев.

Відомо, що компанія тоді розглядала ділянку на розі проспекту Президента Грушевського та вулиці Стрілецької. Цю землю мали виставити на аукціон, а інвестори повинні були боротися за право будувати заклад. Виручені кошти пішли би до бюджету міста.

Проте депутати не погодили цього, а ухвалили рішення, аби на цій ділянці був Сквер авіаторів. До сьогодні ніяких робіт на цій території не проводили. Лобіював це питання представник Організації волинських авіалюбителів Ілля Сметанін.

До слова, Ілля Сметанін був причетним до скандалу щодо поїздки делегації до російського Брянська на Міжнародний форум Переможців, присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024