стрічка

Смертельна аварія з маршруткою «Ковель – Київ»: водій придбав авто лише три тижні тому

30 Червня 2018, 12:59
1467

Телеканал «ICTV» у випуску «Надзвичайних новин» розповів деталі судового засіданння із виновником кривавої аварії на Рівненщині, у яку потрапила маршрутка «Ковель – Київ».

Нагадаємо, у Рівненському міському суді розглянули клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для Дмитра Брижа, водія автомобіля «Мерседес-Бенц», який на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» спричинив ДТП із чотирма загиблими.

Підозрюваний просив суд обрати для нього більш м’який запобіжний захід. Водій-винуватець ДТП є годувальником для багатодітної сім’ї, в якій 11 дітей.

Прокурор Сергій Міськевич просив суд застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зрештою, 20-річного Дмитра Брижа, уродженця міста Сарни, взяли під варту на 60 днів. Таке рішення ухвалив слідчий суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк.

У сюжеті «Надзвичайних новин» зазначається, що не зважаючи на свій юний вік, парубок офіційно працевлаштований на станції техобслуговування автомобілів, хоч свій «Мерседес» на польських номерах він придбав лише три тижні тому, однак досвід керування має з 18 років. 

«Строго його виховував. І у доброму руслі... Я не можу зараз оправдувати свого сина. Тому що це має вирішити слідство і має вирішити суд», – сказав батько Дмитра.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024