стрічка

У Ковелі безробітні представили власні бізнес-проекти

30 Червня 2018, 10:58
600

Одним із напрямків діяльності Ковельського міськрайонного центру зайнятості є сприяння у започаткуванні власної справи безробітними. Зокрема, організовуються і проводяться курси цільового навчання за напрямком «Підприємець-початківець».

Нещодавно за сприяння Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на базі Ковельського промислово-еконоічного коледжу за участю завідуючого Млинівського відділення Рівненського ЦПТО Анатолія Смалька та представника Ковельського міськрайонного цетру зайнятості відбувся випускний іспит, на якому 7 слухачів презентували та успішно захистили свої бізнес-проекти. 

Сергій Рибачок представив бізнес-план «Надання в оренду і експлуатацію нерухомого майна», Людмила Смушок – «Швейні послуги і ремонт одягу», Ольга Примачук – «Роздрібна торгівля дитячим одягом».

Отже, цілком реально людям, які є безробітними, взяти долю у власні руки і змінити своє життя на краще. Можливо, дехто з них вагався, коли фахівці центру зайнятості пропонували їм нелегкий шлях підприємництва. Проте зважилися на це, і тепер ніхто не жалкує, що зробив ці перші кроки.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024