стрічка

Волинянину, який пройшов пекло Іловайська, вручили відзнаку

28 Червня 2018, 13:10
Олександр Кондисюк та Ігор Гузь 3774
Олександр Кондисюк та Ігор Гузь

Військовий з Нововолинська Олександр Кондисюк отримав державну відзнаку «За заслуги перед Українським народом».

Відзнаку йому вручили під час урочистих заходів у шахтарському місті до Дня Конституції України, пише прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

Олександр Кондисюк — учасник Операції Об’єднаних Сил (раніше АТО – ред.), заступник військового комісара територіальної оборони Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату оперативного командування «Захід». З 2000-го був на службі в 51-ій окремій механізованій бригаді. Захищав кордони України на Донбасі з квітня 2014 року. Був у самому пеклі боїв за Іловайськ. Потрапив у полон.

Наприкінці 2014-го його звільнили. Після полону пішов одразу служити у військкомат. Очолює міську спілку ветеранів АТО, захищає інтереси побратимів та опікується родинами загиблих Героїв. Активно співпрацює з громадською організацією «Незламні нововолинці». Разом з дружиною виховують троє дітей.

«Це людина, яка пройшла пекло в зоні АТО. Без сумніву, що кожен із нас повинен пам’ятати кожного бійця, який пройшов пекло. Пам’ятати для того, щоб ми сьогодні мали можливість відзначали День Конституції. Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав документ та доручив мені вручити», - зауважив Ігор Гузь.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024