стрічка

У луцькому барі приправ продають авторські спеції до кави та м'яса

28 Червня 2018, 13:29
2055

Прилавки у барі приправ «Часничок і Цибулинка», який знаходиться біля ТЦ «Глобус» (вул. Єршова, 11), вщерть заставлені пахучими добавками до їжі та напоїв.

Спеціями торгують Олександр Старлей та Вікторія Вітріченко. Вона з Харкова, він – із Мінська. Звели їх події в АТО, а потім був переїзд із Харкова до Луцька.

Для того, аби відкрити власну справу, Олександрові довелося зробити відважний крок. Він продав всю свою знімальну техніку, з якою пройшов Майдан і АТО. Натомість разом із дружиною вони орендували невеликий кіоск у приміщенні «Фуршету» і там розпочали власну справу.


 

Читайте також: Бізнес зі смаком лимонного перцю: подружжя у Луцьку торгує незвичайними спеціями

Знайшли поставників спецій і приправ із Івано-Франківська і закупили першу партію сировини. Так у звичайних лотках на нечисленних полицях і почався «Бар спецій».

Пізніше пара зрозуміла, що купувати готові приправи у когось нема сенсу, адже вони і самі можуть «міксувати» і робити авторські доповнення до страв.

Авторські приправи у сім’ї з’явилися ще на початках роботи. Вони купували інгредієнти і робили найсміливіші їх поєднання. Так у Олександра народилася приправа «Шахіня», а у Вікторії перлина її майстерності – «Шоколадний перець» – смачний додаток до кави.


 

Роботами подружжя зацікавилися великі компанії, і зараз мережа ліків «Дефлю» вже вдруге замовила у Вікторії її чудовий додаток до кави.

Розширились і продукти, які подружжя пропонує своїм клієнтам. В асортименті у них і моноспеції – різні види перцю, кориця, куркума та багато іншого, і власні мікси – приправи до м’яса, курки, риби, салатів і навіть до кави.


 

Продають тут також різні незвичайні соуси, мед від ветеранів АТО, а також смачний шоколад зі спеціями. Подружжя каже, що вони особисто знають постачальників всіх товарів, які у них представлені. Все це – малі, переважно сімейні підприємства, які гарантують якість.

Віднедавна можлива також велодоставка до вашого дому, офісу та будь-якого місця у Луцьку.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024