стрічка

У Павлівській ОТГ побували представники Харківщини та Вінничини

27 Червня 2018, 12:00
1246

На Волині стартувала навчальна поїздка під назвою «Розвиток сільських територій Волині» для представників ОТГ Харківської та Вінницької областей.

Серед 30 осіб, які приїхали переймати досвід, голови ОТГ, їх заступники, старости. Найдужче гостей цікавило питання розвитку сіл після об’єднання. 

Днями делегація відвідала Павлівську ОТГ, – повідомляє прес-служба громади.

Голова громади Андрій Сапожник привітав усіх з приїздом на Павлівщину, розповів про громаду, чого вдалося досягнути за півтора року об’єднання, поділився планами на майбутнє, а також відповів на всі запитання, які цікавили людей.

Спочатку гості ознайомилися із роботою ТОВ «Старий Порицьк» (вирощування еко-сільськогосподарської продукції, ВРХ молочних порід, переробка молока, виробництво сирів).

Директор підприємства Микола Юсковець розповів гостям про особливості виробництва, переробки та реалізації органічних молочних продуктів. Зауважив, що завдяки впровадженню на підприємстві сучасних технологій та контролю на всіх етапах виробництва досягнуто найвищих показників якості продукції.

Учасники делегації мали змогу не тільки познайомитися з роботою підприємства,  але і продегустувати та оцінити смакові властивості органічної продукції, а саме різні види сиру та йогурту (лінію якого запустили буквально на днях).

Не менш цікавим був візит на Павлівський пивзавод. Головний пивовар Людмила Колесник розповіла гостям про те, як відбувається процес виробництва пива та води, дозволила побачити все в дії. Звичайно, найцікавішим було виготовлення алкогольного напою на основі пива, лінію якого тільки запустили. А ще, більшість людей вперше побачили як з «маленької пробірки виготовляється півторалітрова пластикова пляшка».  

В кінці гості подякували за гостину та змогу побачити життя підприємств з середини. Побажали подальшого успіху та розквіту Павлівській громаді.










 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024