стрічка

Відомий ресторатор поділився секретами успішного бізнесу в Луцьку

27 Червня 2018, 10:12
Роман Хорзов 2559
Роман Хорзов

Луцький ресторатор розповів, з чого почалась його кар'єра, а також поділився порадами для вдалого проекту.

Зустріч з бізнесменом відбулась у розважальному центрі «Промінь» у вівторок, 26 червня. 

Роману Хорзову належать більше 50 реалізованих проектів по всій Україні. Наразі він управлінець та співвласник п'яти закладів у сфері Хо.Ре.Ка (Дядя PIZZA, Львівський Штрудель, «Ротонда beach club» та інші). 

Найважливіша порада від ресторатора – це бути завжди людяним, щирим та наполегливим. Також бізнесмен прагне постійно рухатись і розвиватись, покидати власну зону комфорту та не забувати про хороший відпочинок.

Говорили і про найвдаліший проект Романа Хорзова – «Ротонда beach club». Підприємець згадав, як виникла сама ідея закладу та зізнався, що Ротонда обійшлась йому у 200 тисяч доларів. Більше десяти тисяч доларів він вклав у будівництво дитячого майданчика на Ротонді, який є безкоштовним для всіх охочих. 

 «Віддай більше, ніж ти хочеш отримати», – сказав підприємець та додав, що благодійність приносить йому велике задоволення. 

Бізнесмен розповів про відкриття нового закладу «Mojo», яке планують на середину вересня. В «Mojo» буде ресторан для дітей, спортивна зала, караоке.

Учасники мали змогу поспілкуватися з ресторатором, автори найцікавіших питань отримали подарунки: два квитки на концерт та книгу.




 

Читайте також: Біля Ротонди поставили першу у Луцьку гойдалку для дітей з інвалідністю

 Пляжний сезон Ротонди триватиме майже до кінця вересня

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024