стрічка

Як у Ковелі відгуляли випускний бал

24 Червня 2018, 09:51
2523

23 червня у центрі Ковеля відбулась урочиста лінійка на площі Героїв Майдану, яка зібрала 319 вчорашніх одинадцятикласників, цьогорічних випускників 2018 року.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

На початку урочистостей випускники поклали квіти до Вічного вогню, стели пам’яті на честь наших земляків – загиблих учасників АТО, меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору», пам’ятників Тарасу Шевченку та Лесі Українці.

«Щиро бажаю вам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Навчайтесь, здобувайте подальшу освіту в вузах і коледжах і повертайтесь у рідне місто. Аби з вашою допомогою Ковель розвивався та розквітав», – сказав у своєму виступі міський голова Олег Кіндер.

Олег Кіндер разом із начальником управління освіти Віктором Бичковським вручили медалі найкращим учням. Цього року 46 відмінників навчання отримали свої заслужені нагороди – 38 золотих та 8 срібних медалей.

Слово від батьків було надано Марії Бойчук. Від імені педагогів  випускників привітала Тетяна Бірук, класний керівник 11 класу школи №12.

Юних ковельчан також поздоровив благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП протоієрейАнатолій Александрук.

Одинадцятикласники дякували своїм наставникам за проведені за шкільною партою роки. З щирими усмішками та неприхованими сльозами на очах вони прощалися зі своїми вчителями, однокласниками.

Свято продовжилось випускним балом. А вранці – традиційна зустріч сходу сонця та першого дня самостійного життя.

 









































 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024