стрічка

На Володимирщині стартував зліт обдарованої учнівської молоді «Юність»

19 Червня 2018, 19:23
75 школярів району протягом 5 днів відпочиватимуть та розважатимуться в польових умовах 1161
75 школярів району протягом 5 днів відпочиватимуть та розважатимуться в польових умовах

Неподалік села Березовичі Володимир-Волинського району сьогодні, 19 червня, стартував четвертий районний туристично-відпочинковий зліт обдарованої учнівської молоді «Юність».

75 школярів району протягом 5 днів відпочиватимуть та розважатимуться в польових умовах, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Учора відбувся заїзд учасників зльоту, було розбите наметове містечко та проведено вечір знайомств, а сьогодні під звуки Державного Гімну України відбулося урочисте відкриття «Юності», на яке прибули голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун.

Гості свята привітали присутніх із відкриттям зльоту та побажали їм якомога краще використати час
Гості свята привітали присутніх із відкриттям зльоту та побажали їм якомога краще використати час

Гості свята привітали присутніх із відкриттям зльоту та побажали їм якомога краще використати час, що буде проведений у таборі, для фізичного та духовного гарту, відпочинку і налагодження дружніх контактів з однолітками.

Усі загони презентували свої девізи та похідну табірну пісню.

В цілому ж, упродовж таборування робота педагогів та загонових вожатих буде спрямована на збереження і зміцнення здоров’я кожної дитини, охоплення дітей організованими формами відпочинку, формування творчих здібностей та попередження негативних явищ серед молоді. Кожен день буде наповнений розважальними та пізнавальними програмами, діти матимуть можливість позмагатися між собою у багатьох видах спорту, попрацювати в майстер-класах різних жанрів, взяти участь у насиченій конкурсній програмі. А ще на школярів чекає вечірня ватра під зоряним небом та маса позитивних вражень та емоцій.

А ще на школярів чекає вечірня ватра під зоряним небом та маса позитивних вражень та емоцій.
А ще на школярів чекає вечірня ватра під зоряним небом та маса позитивних вражень та емоцій.

 Найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, оздоровлюється, загартовується, цікаво, з користю проводить час.Тож бажаю вам приємного та активного відпочинку і незабутніх вражень, а працівникам табору нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі, – зазначила у вітальному слові Наталія Володимирівна.

Нагадаємо, нещодавно сім’я Костюків з Володимира виборола срібло на Всеукраїнському спортивному фестивалі.

 

 

 

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром