стрічка

Сім’я з Володимира виборола «срібло» на Всеукраїнському спортивному фестивалі

18 Червня 2018, 14:56
1246

В неділю у Володимирі-Волинському завершився Всеукраїнський спортивний фестиваль «Тато мама я – спортивна сім’я 2018». 

20 спортивних сімей із 20 областей України  змагались за кубок спортивного фестивалю, організатором якого виступили Всеукраїнський, Волинський обласний і Володимир-Волинський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В результаті срібло спортивного фестивалю та почесне друге місце виборола сім’я Костюків з містаВолодимира-Волинського - тато Юрій, мама Тамара і син  Мирослав. 

Сім’я Костюків, до речі, цьогоріч виборола перемогу на змаганнях «Тато мама я – спортивна сім’я. Волинь 2018» та «Казкова родинна ліга Супер UA ЗАХІД 2018».

Бронза у родини з Харківщини (с. Шарівка Валківський р-н) сім’ї Андрущенків - тато Олега, мама Анни, син Ростислава, а золото - у родинної команди Савчуків з шахтарського міста Вугледар Донецької області - тато Андрій, мама Тетяна і син Тимур.


Подарунки, грамоти, медалі та кубок переможцям та призерам вручали: заступник директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Юлія Данилевська, директор Волинського обласного ЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад і головний суддя змагань, начальник управління освіти та молоді та спорту В'ячеслав Петрук.

До речі, це вже 14-ий фестиваль організований Всеукраїнським ЦФЗН «Спорт для всіх». Три роки (2008 р., 2014 р., 2018 р.) фестиваль відбувався у місті Володимирі-Волинському.

ФОТО - superua.com

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024