стрічка

Поліцейского з Ківерцівщини оштрафували через порушення державної таємниці

13 Червня 2018, 16:17
Фото ілюстративне 5208
Фото ілюстративне

Суддя Ковельського міськрайонного суду Волинської області притягнув до адміністративної відповідальності працівника ГУ НП у Волинській області.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Суд встановив, що,працюючи на посаді старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції у Ківерцівському ВП ГУНП у Волинській області, підсудний допустив порушення вимог законодавства у сфері охорони державної таємниці.

Так, майор поліції, якому надано допуск та доступ до державної таємниці здійснював триваючі з вересня 2017 року порушення вимог режиму секретності шляхом несанкціонованих виїздів за кордон.

Зокрема, вказаний громадянин, без письмового повідомлення особи, яка надала йому доступ до державної таємниці, два рази виїжджав за межі України у приватних справах. Перед від'їздом до іноземних країн поліцейський не повідомив письмово про факт виїзду за кордон посадову особу, яка надала йому доступ до державної таємниці. 

Суд визнав чоловіка винним та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу, в розмірі 35 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 595 гривень.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024