стрічка

У Світязі знайшли 5-річну дівчинку, яка загубилася

12 Червня 2018, 15:25
2132 Джерело: фото ілюстративне

У Світязі поліція повернула загублену дитину матері.

У селі Світязь біля одного з кафе відпочивальники знайшли дівчинку п'яти років. Вочевидь, дівчинка таки загубилася, - повідомляють у Шацькому відділенні поліції у Facebook.

Працівники поліції відшукали матір дитини. Нею виявилася жителька Рівненської області 1985 року народження. На жінку, яка не стежила за своєю донькою, працівники поліції склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов’язків по вихованню дітей.

У Шацькому відділенні поліції нагадують, що з початком літнього періоду зростає кількість подій щодо дитячого дорожньо-транспортного травматизму, фактів безвісного зникнення дітей, їх бездоглядності, доведення неповнолітніх до стану сп’яніння дорослими особами, продажу підакцизних товарів неповнолітнім, нещасних випадків на водоймах.

З початком літніх канікул та особливо - літнього сезону відпочинку - Шацьке відділення поліції закликає батьків належним чином виконувати обов’язки щодо забезпечення необхідних умов догляду, виховання та проживання дітей. Пам’ятайте, що безпека дітей залежить саме від піклування дорослих.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024